Нашиот тим

Владимир Вецовски

Генерален директор

Виолета Димовска

Маркетинг консултант

Маја Митковска-Крбалески

Маркетинг консултант

Јована Вања Анчевска

Администратор на база и директен маркетинг услуги

Горан Димитровски

Раководител на онлајн продажба

Габриела Колевска Стојановиќ

Оддел за финансии

Марика-Ева Димовска-Греца

Оддел за финансии

Виктор Панов

Маркетинг консултант

Сашко Димовски

Маркетинг консултант

Олга Урдаревска

Администратор на база и директен маркетинг услуги

Ивана Сараѓинова

Веб Администратор

Ива Матиќ

Веб дизајнер

Мартина Димкоска

Веб дизајнер


Логирај се на Златна Книга

Корисничко имеЛозинкаНов корисник? | Заборавена лозинка? | Откажи