Risi

10.12.2016

 

Најкомпанија на #ТвитерНагради

 

На 10-ти Декември 2016, Златна Книга по втор пат е прогласена за најкомпанија на #ТвитерНаградиУспеавме да останеме омилен дел од сечиј Twitter тајмлајн.

Следете не 

 

 
Libri Art 16

07.12.2016

 

Libri i Artë 2016/17

Më 7 Dhjetor 2016, shpërndarje falas të Libri i Artë 2016/17, me gazetën ditore Koha.

 

Kuponë falas në edicionin mund t'i merrni në sallonet e Telekomit në territorin e Shkupit, Tetovës, Gostivarit, Kumanovës, Kërcovës, Dibrës dhe Strugës, si dhe në zyrën e R3 Infomedia në Shkup, bul.Partizanski Odredi 42/2. Shih më shumë.

 

20.05.2016

 

Zlatna Kniga 2016/17

Më 26 Maj 2016, shpërndarje falas të "Zlatna kniga" 2016/17 me "Dnevnik", "Vest" dhe "Utrinski vesnik", në teritorin e Maqedonisë.

Shfrytëzoni 144 kuponë për zbritje deri -40% në edicionin e ri "Zlatna kniga" 2016/17.

Në libër përveç të dhënave të rifreskuara, do të fitoni edhe 144 kuponë (nga faqet e shpuara të librit), të cilat ju mundësojnë të kurseni deri -40% kur bleni përmes gjatë gjith vitit në: Wurth Makedonija; Unior komerc; Enerxhinet; Falkon travel; etj...

 

28.11.2015

 

Libri i Artë 2015/16
 

Më 28 Nëntor 2015, shpërndarje falas të Libri i Artë 2015/16, me gazetën ditore Koha, dhe në objektet e shitjeve me pakicë të Telekom në Gostivar dhe Tetovë, Princ-Shkup, të gjithë marketet Ideal në Gostivar dhe Montenegro Gostivar.

Kopje falas të librit mund të merrni në salonet e T-Home dhe T-Mobile në territotin e Shkupit, Tetovës, Gostivarit, Kumanovës dhe në zyren e "Zlatna kniga" në Shkup, bul. Partizanski Odredi 42/2.

 

21.05.2015

 

Zlatna kniga 2015/16

Më 21 Maj 2015, shpërndarje falas të "Zlatna kniga 2015/16", me botimet e MPM – "Dnevnik", "Vest" dhe "Utrinski vesnik", në teritorin e Maqedonisë.

Sikurse çdo vit edhe këtë vit Zlatna Kniga ju ofron informata të detajuara dhe kontrolluara për adresat dhe numrat e telefonit të kompanive në Maqedoni. Edicioni përmban kupona për zbritje të cilat mund t'i shfrytëzoni për produkte dhe shërbime të ndryshme.

 

06.12.2014

 

Libri i Artë 2014/15

Më 6 Dhjetor 2014, shpërndarje falas të Libri i Artë 2013/14, me gazetën ditore Koha, dhe në objektet e shitjeve me pakicë të Telekom në Gostivar dhe Tetovë, Princ-Shkup, të gjithë marketet Kiper, marketi Ideal në Gostivar, në të gjitha Dauti Komerc, Carrefour Tetovë, Montenegro Gostivar, Aldis Shkup, Dashi-Dibër.

Kopje falas të librit mund të merrni në salonet e T-Home dhe T-Mobile në territotin e Shkupit, Tetovës, Gostivarit, Kumanovës dhe në zyren e "Zlatna kniga" në Shkup, bul. Partizanski Odredi 42/2.

 

 

20.11.2013

 

Libri i Artë 2013/14

Më 21 Nëntor 2013, shpërndarje falas të Libri i Artë 2013/14, me gazetën ditore Koha, në teritorin e Shkupit, Tetovës, Gostivarit, Kumanovës dhe Strugës.

Kopje falas të librit mund të merrni në salonet e T-Home dhe T-Mobile në territotin  e Shkupit, Tetovës, Gostivarit, Kumanovës  dhe në zyren e "Zlatna kniga" në Shkup, bul. Partizanski Odredi 42/2.

 

16.05.2013

 

Zlatna kniga 2013/14

Më 16 Maj 2013, shpërndarje falas të "Zlatna kniga 2013/14", me botimet e MPM – "Dnevnik", "Vest" dhe "Utrinski vesnik", në teritorin e Shkupit, Tetovës, Gostivarit, Kumanovës dhe Velesit. Kopje falas të librit mund të merrni në salonet e T-Home dhe T-Mobile në territotin e Shkupit, Tetovës, Gostivarit, Kumanovës, Velesit dhe në zyren e "Zlatna kniga" në Shkup, bul. Partizanski Odredi 42/2.

 

19.04.2013

 

Konkursin për inovime të Telekomit të Maqedonisë

MarketKonekt.com është një nga pesë partner projektet e zgjedhura në konkursin për inovime të Telekomit të Maqedonisë.

 

23.11.2012

 

Libri i Artë 2012/13

Më 21 Nëntor shpërndarje falas të Libri i Artë 2012/13, me gazetën ditore Koha, në teritorin e Shkupit, Tetovës, Gostivarit, Kumanovës dhe Strugës.

Kopje falas të librit mund të merrni në salonet e T-Home dhe T-Mobile në territotin  e Shkupit, Tetovës, Gostivarit, Kumanovës  dhe në zyren e "Zlatna kniga" në Shkup, bul.Kliment Ohridski 53-1/3.

 

10.07.2012

 

www.zk.mk është lidhur me on-line marketin më të madh - MarketKonekt.com

Biznes direktoriumi më gjithëpërfshirës në Maqedoni – www.zk.mk është lidhur me on-line marketin më të madh - MarketKonekt.com.

Tani, të gjitha produktet dhe shërbimet e publikuara nga firmat në www.marketkonekt.com janë të qasëshme edhe përmes web faqes së Librit të Artë, www.zk.mk.

 

Më shumë se 1000 firma në Maqedoni me 22,000 produkte janë të regjistruara në www.marketkonekt.com. Veçmë janë realizuar edhe shitje serioze:

  •  MarketKonekt.com publikuam 832 produkte, dhe deri më ani kemi shitur 7 lavabo për kuzhinë dhe 2 porosi të OSB pllakave.

Dragan Trajkov, Udhëheqës për furnizim – Soloprom, Shkup

 

  • Për të provuar postova disa produkte në MarketKonekt.com  të cilat ofrojn firma ime. Klientët të cilët më gjetën dhe kontaktuan përmes MarketKonekt erdhën në sallon dhe blenë produkte me vlerë prej 8.000 €.

Jusuf, Drejtor - Jeni Marmaris, Shkup

 

26.06.2012

 

Intervistë në TV Çegrani Media

Intervistë në gjuhën shqipe në lidhje me produktet e R3 Infomedia:

  • " Zlatna Kniga"
  • Libri i Artë
  • "Zlatna kniga Jugoistok"
  • "Zlatna kniga Jugozapad"
  • Android dhe IPhone aplikacionet
  • www.MarketKonekt.com
 

15.05.2012

 

Zlatna Kniga 2012/13

Më 17 Maj shpërndarje falas të “Zlatna kniga 2012/13”, me botimet e MPM – "Dnevnik", "Vest" dhe "Utrinski vesnik", në teritorin e Shkupit, Tetovës, Gostivarit, Kumanovës dhe Velesit.

Kopje falas të librit mund të merrni në salonet e T-Home dhe T-Mobile në territotin  e Shkupit, Tetovës, Gostivarit, Kumanovës, Velesit  dhe në zyren e "Zlatna kniga" në Shkup, bul.Kliment Ohridski 53-1/3.

 
Superbrend 2011/12

Për herë të dytë LIbri i Artë shpallet për Superbrend në Maqedoni për vitin 2011/12.

 

Mirënjohjen e rëndësishme e fitoi nga organizata e njohur botërore “Superbrands international“ e cila vlerëson brendet në 88 vende të botës.

 
Zlatna Kniga iPhone dhe iPad aplikacioni

Aplikacioni mundëson kërkim sipas geo-lokacionit të firmave dhe personave të tjerë juridik nëpër të dhënat e "Zlatna Kniga".

Përparsitë kyqe të aplikacionit janë:

- Kërkim sipas geo-lokacionit (rezultate më të afërta të para)

- Opcione për çdo rezultat: Thirrje, ruajtje në adresarë, direkcione në hartë (mapë), paraqitje në hartë (mapë)

- Historia e kërkimit

- Opcion për kërkim sipas geo lokacionit apo kërkim sipas qytetit

Zlatna Kniga është e dobishme, praktike dhe e qasëshme lehtë në App Store.

 
Zlatna Kniga Android aplikacioni

Aplikacioni mundëson kërkim sipas geo-lokacionit të firmave dhe personave të tjerë juridik nëpër të dhënat e "Zlatna Kniga".

Përparsitë kyqe të aplikacionit janë:

- Kërkim sipas geo-lokacionit (rezultate më të afërta të para)

- Opcione për çdo rezultat: Thirrje, ruajtje në adresarë, direkcione në hartë (mapë), paraqitje në hartë (mapë)

- Historia e kërkimit

- Opcion për kërkim sipas geo lokacionit apo kërkim sipas qytetit

Zlatna Kniga është e dobishme, praktike dhe e qasëshme lehtë në Android Market.

 
„Mendim dhe vlerësim” në

Duke ndjekur trendet e fundit të web-it për interaktivitet të shfrytëzuesve, përmes servisit të ri „Mendim dhe vlerësim” në www.zk.mk ju mundësojmë shfrytëzuesve të web aplikacionit të "Zllatna kniga" të japin mendim dhe vlerësim për reklamerët në www.zk.mk (firmat të cilat kanë prioritet në listing, llogo, më shumë informacione).

Secili mendim dhe vlerësim i dërguar do të jetë e kontrolluar nga ana e "Zllatna kniga" para se të publikohet. Kontrollimi bëhet në bazë të Kushteve rigoroze të përcaktuara për shfrytëzimin e servisit "Mendim dhe vlerësim".

 
www.zk.mk – kërko në regjion

Është kënaqësi t’Ju informojmë që pesë biznes direktoriumet më gjithëpërfshirëse në Maqedoni, Bullgari, Greqi, Sërbi dhe Romani, muajin e kaluar ranë dakord për bashkëpunim që i ofron mundësi shfrytëzuesve nga këto shtete të kërkojnë furnizues dhe konsumatorë të produkteve dhe shërbimeve edhe në tregjet fqinje.

 

shiko më shumë...

 
www.goldenpages.bg dhe www.zk.mk së bashku i zgjerojnë shërbimet në Bullgari dhe Maqedoni

Dy librat e adresave më përfshirëse në Bullgari dhe Maqedoni nënshkruan kontratë për partneritet, i cili u ofron mundësi shfrytëzuesve nga Maqedonia dhe Bullgaria të kërkojnë furnizues të prodhimeve dhe shërbimeve në tregun fqinj. 

shiko më shumë...

 
Superbrend

Në vitin 2009 "Zllatna Kniga" është shpallur për Superbrend në Maqedoni.

 

Mirënjohjen e rëndësishme e fitoi nga organizata e njohur botërore “Superbrands international“ e cila vlerëson brendet në 82 vende të botës, që nga ky vitë edhe në Maqedoni.

 

 
 

Комората на трговски друштва за геодетски работи реагира против Агенцијата за Катастар, која по цели 10 години конечно извади нов Тарифник за нивните услуги, ...
сите 41 | | | веќе видена

Дополнителниот заменик министер за земјоделство, шумарство и водостопанство Цветан Трипуновски денеска е во работна посета на Ресен каде што оствари состанок ...
сите 57 | | | веќе видена

Живот на кредит. Така живеат најголем дел од граѓаните. Според податоците кои ги објави Народната банка, домаќинствата најмногу се задолжуваат со потрошувачки ...
сите 11 | | | веќе видена

Hyni në Librin e Artë

Emri i përdoruesitFjalëkalimPerdorues i ri? | Keni harruar fjalëkalimin tuaj? | Anuloj