Faqja e Internetit

 

1.     UEB PREZANTIM ME PRIORITET

 

·         Prioritet i lartë në listim për aktivitetin përkatës

·         Informacione kontakti komplete të kompanisë

·         Logoja e kompanisë (850x312 px, formati JPG, PNG)

·         COVER fotografi ( 850x312 px, formati JPG, PNG )

·         Profil i shkurtër i kompanisë (deri në 1000 karaktere) në maqedonisht, shqip dhe anglisht

·         Fotografi të produkteve tuaja ose ofertat aktuale me link në faqen tuaj të internetit, profilin në fb ose profilin tuaj në Instagram (maksimumi 22 foto, deri në 1 MB)

·         Deri 10 ikona (simbole) – përshkrim i ikonave

·         Orari i punës

·         Shembull

·         Çmimi: 180 euro në vit + TVSH

·         Opsione të tjera: Prioritet më i lartë në një aktivitet specifik (pozicioni i parë) + 90 euro në muaj + TVSH

2. BANERË 

Shikoni pozicionet këtu.

 

Hyni në Librin e Artë

Emri i përdoruesitFjalëkalimPerdorues i ri? | Keni harruar fjalëkalimin tuaj? | Anuloj