Нашиот тим

Владимир Вецовски

Генерален директор

Сузана Алексоска

Заменик генерален директор & тим лидер на продажба

Дејан Личеноски

Припрес и графика

Виолета Димовска

Маркетинг консултант

Маја Митковска-Крбалески

Маркетинг консултант

Весна Вељановска

Маркетинг консултант

Јована Вања Анчевска

Администратор на база и директен маркетинг услуги

Горан Димитровски

Раководител на онлајн продажба

Кристина Марковиќ

Маркетинг консултант

Николина Шаговска

Веб администратор

Бојана Димитриевска

Copywriter

Жаклина Дамјановска

Маркетинг консултант

Сашко Димовски

Маркетинг консултант

Олга Урдаревска

Администратор на база и директен маркетинг услуги

Наташа Анастасова

Оддел за финансии

Ивана Сараѓинова

Веб Администратор

Ванчо Костурски

Консултант за дигитални медиуми

Љубомир Ѓорѓиевски

Маркетинг консултант

Маријана Димитриевска Марковиќ

Администратор на база и директен маркетинг услуги

Габриела Колевска Стојановиќ

Оддел за финансии

Горјана Стојановиќ

Веб администратор

Марика-Ева Димовска-Греца

Оддел за финансии


Логирај се на Златна Книга

Корисничко имеЛозинкаНов корисник? | Заборавена лозинка? | Откажи